NFF-dag 4 februari 2017

In het kader van “30 jaar NFF” hebben we op zaterdag 4 februari een hele dag gepland met aparte ochtend- en middag-programma’s.

Het onderstaande staat ook in een aparte Nieuwsbrief over 4 februari.

Aan de slag met het thema Wedstrijden.

Ochtend: Opleidings-aktiviteit “Wedstrijden”

Uitgaande van een nationale wedstrijd (PK) nemen we samen de hele dag door. We beginnen al met de voorinschrijvingen: hoe gaat dat in zijn werk en waaróm werken we eigenlijk met voorinschrijvingen.

Daarna komen aan de beurt: het voorbereiden en publiceren van de wedstrijdlijsten; welke officials lopen er op en rond de baan en wat is hun werk; wat doet de binnen-jury en we zien hoe de fotofinish eigenlijk in zijn werk gaat.

We gaan ook in op reglement-zaken: wanneer kan een race worden overgereden, welke straffen kennen we en wanneer worden die uitgedeeld, wanneer ga je door naar een volgende ronde.

En natuurlijk komt ook de prijsuitreiking aan bod en de reden dat we kampioens-shirts en 8 bekers uitreiken.

Interaktief

We hebben ons voorgenomen het geheel zo aangenaam mogelijk te maken, met filmbeelden en illustraties, en met aktieve inbreng van alle deelnemers.

In plaats van een theorie-les willen we met de aanwezigen in gesprek over alle onderdelen, discussieren over het beleid en uitwisselen van ideeën over zaken die misschien hier en daar wel wat aanpassing en vernieuwing kunnen gebruiken.

En af en toe een quiz-vraag om de kennis bij de achterban te peilen.


Middag: theatervoorstelling “Wel winnen, hè!”

Theatervoorstelling voor alle vrijwilligers

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Reserveer nu een gratis kaartje voor de uitvoering voor alle fietscrossclubs van de humoristische theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’.

Op zaterdagmiddag 4 februari 2017 vindt in de theaterzaal van De Cantharel in Apeldoorn de voorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’ plaats. Deze voorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het verbeteren van prestaties. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin sporters zich optimaal kunnen ontwikkelen, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers bij sportclubs, zoals trainers en coaches en bestuurs- en commissieleden.

Het verhaal dat in deze voorstelling wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

De voorstelling wordt uitgevoerd door het theatergezelschap Positief Coachen. ‘Wel winnen, hè!’ is reeds 300 keer op de planken gebracht; daar kwamen in totaal 100.000 mensen op af.

Dankzij de NFF is de toegang gratis (normale prijs €20), mits je je van te voren aanmeld via www.welwinnenhe.nl. Let op: vol is vol!

De Cantharel ligt aan de Van Golsteinlaan 20 in Apeldoorn. De inloop is vanaf 13.30 uur; de voorstelling duurt van 14.00 tot 15.30 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Neem voor meer informatie contact op met Rob Waaijenberg van de NFF,
via e-mail secretaris@fietscross.org of telefoon 06 – 36 40 50 12.


Wat moet je weten over deze dag

Alles vindt plaats in het Van der Valk-hotel De Cantharel in Apeldoorn. Dit is vrij gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A1 (afslag #19, “Hoenderloo”).

Geen kosten (behalve lunch)

Je kunt kosteloos deelnemen aan zowel het ochtend- als het middag-programma.
De theater-voorstelling die ’s middags wordt gegeven is door de NFF betaald, de toegang is gratis voor alle bezoekers.

Naast de organisatiekosten kunnen we helaas geen gratis lunch aanbieden. Deelnemers die dat willen, zullen hun eigen lunch moeten meenemen of in het hotel gebruiken. Er is wel een mogelijkheid om via de NFF een kleine lunch te reserveren voor €10,-, bestaande uit 2 luxe belegde broodjes en koffie/thee/jus d’orange. Deze lunch wordt door het hotel geserveerd in de zaal waar we het ochtend-programma hebben gedaan.

Het is wellicht een idee dat clubs hun eigen deelnemers in staat stellen de lunch te declareren.

Aantallen bezoekers:

We zijn natuurlijk gebonden aan de capaciteiten van de gebruikte zalen.
Voor het ochtend-programma (de opleidingsaktiviteit) kunnen we per NFF-vereniging in eerste instantie 4 personen uitnodigen.

Deelnemers voor het ochtend-programma moeten zich tevoren aanmelden via een formulier. Het aanmeldingsformulier vindt u hier: Aanmeldingsformulier voor de ochtend; op Google Forms.
U kunt daar ook uw keuze voor de lunch op invullen.

Als we voor 4 februari nog plaatsen voor de ochtend hebben te verdelen zullen we dat zeker melden.

Voor de theater-voorstelling hebben we meer dan 300 plaatsen ter beschikking, in de Auditorium-zaal van De Cantharel.
Ook daarvoor moet u zich apart aanmelden, en wel via de speciale webpagina van de theatervoorstelling: www.welwinnenhe.nl

Bij aanmelding moet een emailadres worden opgegeven; op dat emailadres krijgt u automatisch een gratis toegangskaart toegestuurd.

Comments are closed.