NK Clubs inschrijvingen

Beste verenigingen, rijders, afdelingen en districten,

Inmiddels is de voorinschrijving gesloten en zijn de definitieve wedstrijdklasses bepaald. Bijgaand treffen jullie het resultaat daarvan aan. Graag verspreiden onder jullie achterban.

Tegenvallende voorinschrijving

Voor een officieel NK valt de voorinschrijving tegen. Daarom blijft het mogelijk om in te schrijven!
Deze gezamenlijke wedstrijd verdient een grootse deelname en de organiserende clubs hebben er veel baat bij vanwege de organisatiekosten die bij deze wedstrijd komen kijken.
Help daarom mee om er met zijn ALLEN om er een mooi NK Clubs van te maken! Niet alleen voor dit jaar maar ook voor de toekomstige jaren.

Wat opvalt is dat er veel verenigingen nog geen reactie hebben gegeven, in totaal 23 verenigingen. Wellicht is het binnen deze verenigingen vergeten of niet correct aangekomen. Het is jammer als dit het geval is, we missen dan deelnemers en dat is zonde.
Deze verenigingen kunnen het inschrijfbestand nog tot en met vrijdagavond per mail insturen. Zaterdag meenemen op een USB stick is ook een optie.

Verenigingen die zich al hebben aangemeld, kunnen dat niet meer en geven hun laatste wijzigingen op de dag zelf voor 9.30uur door.

Downloads:

NK Clubs VOOR-inschrijvingen per club

NK Clubs VOOR-inschrijvingen per klasse

NK Clubs Clubtaart

INDELING van de TRAININGSBLOKKEN op basis van de voorinschrijvingen

Comments are closed.